Spatii&Locatii for rent

Spatii&Locatii for rent

Spatii & Locatii outdoor

Va oferim posibilitatea de a inchiria un spatiu outdoor pentru evenimentul sau petrecerea voastra, in locatii neobisnuite si complet diferite de ceea ce ati mai vazut pana acum.Spatiile se inchiriaza in functie de disponibilitate si de parteneriatele pe care le avem cu alte organizatii sau companii private.

Asociatia Art&Outdoor Romania va ofera oportunitatea de a organiza evenimentul vostru, petrecerea sau intalnirea voastra in spatii outdoor, special amenajate pentru astfel de ocazii. Aceste spatii pot include : locatii amenajate in padure, locatii in cadrul altor spatii outdoor ( restaurante, terase, spatii private ), spatii care includ piscina sau alte facilitati, locatii in afara orasului – inclusiv locatii mai putin obisnuite : centre de echitatie, proprietati private cu acces la lac, locatii situate in locuri greu accesibile si multe altele.

In functie de cerintele fiecaruia si de parteneriatele pe care le avem cu alte organizatii sau companii private va putem pune la discpozitie o gama variata de facilitati, in aproape orice locatie disponibila.

 

Lista cu locatiile disponibile va putea fi consultata pe site-ul nostru in curand!